1-5 persoons Eco BenB

EcoBenB de Walvis neemt helaas tijdelijk geen boekingen aan.
Zodra dit weer het geval is zullen hier onder de beschikbaarheid en reserveringsmogelijkheden staan.

Eco BenB de Walvis bevindt zich in het buitengebied van Ede, in het historische landschap van de Doesburger Eng, aan de rand van het bos en aan de voet van de Veluwe. In onze comfortabele BenB kun je ervaren hoe het is om off grid te wonen met behulp van bijvoorbeeld een helofytenfilter en zonnecollectoren. En hoe een tuin er vanuit permacultuur en voedselbosprincipes uit kan zien. De BenB is een eigen woning van zo’n 40m2 met eigen voorzieningen, parkeerplaats, opgang, ingang en tuin. Wij wonen er zelf naast.

Beneden bevindt zich het woongedeelte met een zitgedeelte en een eettafel. Ook is er de mogelijkheid om een kleine maaltijd te bereiden op een keukenblok. De badkamer met douche en toilet werkt op een eigen warmtepompboiler, het water komt direct uit onze bron. De benedenverdieping heeft prachtig uitzicht over de weilanden. Ook boven kijk je uit over de oude boerderij en kun je de bossen op loopafstand zien liggen.

Boven is een knusse slaapnis met een 2 persoons bed en aan de andere kant zijn twee 1 persoons bedden die ook samen een 2 persoons bed kunnen zijn. In overleg is het plaatsen van een kinderbedje mogelijk. Ook is er boven nog een fijne plek om te lezen, beneden liggen allerlei spelletjes. Beneden is er nog een slaapmogelijkheid door de slaapbank gereed te maken.

Op de hoek van het erf heeft de BenB een eigen parkeerplaats en opgang. Langs de oude magnolia loop je door het eigen minibosje met nestschommel naar het privé terras. Op de aangelegen veranda bevind zich de eigen voordeur naar de BenB. Achter op het erf vind je het blotevoetenpad en een fijne zitplek in de boomgaard.

We hebben zoveel mogelijk met natuurlijke materialen gewerkt. En dat geeft ook binnen een rustige, gezellige en natuurlijke sfeer.


Tarieven

€92,- voor één persoon per nacht (minimaal 2 nachten)
€12,- voor elke extra persoon per nacht (vanaf 2 nachten)
Prijzen zijn inclusief linnen, toeristenbelasting en energiekosten.

Ontbijt kan extra bijgeboekt worden voor €10,- p.p./nacht (vanaf 2 nachten).
Optie 1: Yoghurt (vegan en biologisch) havermout ontbijt met noten en fruit en vruchtensap.
Optie 2: Broodontbijt met biologisch brood van Joris Brood en lokaal beleg en vruchtensap.

Reserveren en beschikbaarheid